NYDIG søker om en Bitcoin ETF som BTC / USD Nå midlertidig $ 50 000

NYDIG – et Bitcoin-fokusert firma som tilbyr kryptotjenester til finansinstitusjoner, har levert S-1-dokumenter med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) for et Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) som beskrevet 16. februar.

En lang liste med Bitcoin ETF-søkere

De blir nå med på en lang liste over selskaper, inkludert institusjonelle tjenesteleverandører som har uttrykt sitt ønske om å liste opp forskjellige smaker av Bitcoin ETF.

Tilfeldigvis er arkivering deres da Bitcoin-prisene for første gang nådde $ 50 000, en milepæl som representerer mer enn det dobbelte av pristoppene for det siste ekstatiske kryptorallyet i 2017.

NYDIG er en Bitcoin-sentrisk arm fra Stone Ridge Asset Management.

NYDIG Bitcoin ETF-detaljer

NYDIG Bitcoin ETF, referert til som tilliten, vil også ha Bitcoin. Det vil utstede vanlige aksjer som vil spore ytelsen til Bitcoin-priser minus driftskostnader.

Åpent for institusjonelle handelsmenn, vil tilliten bare vanlige aksjer i blokker på 10 000, med forbehold om hvor mye Bitcoin som kan tilskrives hver aksje. Den første autoriserte deltakeren vil være Morgan Stanley.

Unikt vil tilliten ikke gjenspeile hvordan noen annen indeks eller referanseindeks presterer. Hver av disse vanlige aksjene handles på NYSE Arca-børsen.

NYDIG Asset Management LLC vil sponse tilliten mens Delaware Trust Company er tillitsmann. På den annen side vil NYDIG Trust Company LLC være trustens Bitcoin-depot.

SEC krever før godkjenning

Så langt har SEC ikke klart å godkjenne en Bitcoin ETF. De siterer bekymringer om volatilitet, fravær av etablert varetekt og mangel på overvåkingsverktøy, noe som gjør utvekslinger som henviser til data underlagt prismanipulering.

I 2018 avviste regulatoren alle ni søknadene. Deretter krevde Jay Clayton oppgraderinger som prioriterte åpenhet i handel.

Under Consensus Invest Conference i New York sa han:

“Det investorene forventer er at handel med varen som ligger til grunn for ETF gir mening og er fri for risiko for manipulasjon. Det er et spørsmål som må tas opp før jeg vil være komfortabel. „

Legger til,

“Vi har sett noen tyverier rundt digitale eiendeler som får deg til å klø deg i hodet. Vi bryr oss om at eiendelene som ligger til grunn for ETF har god forvaring og at de ikke kommer til å forsvinne. „

Som BTCManager rapporterte, avslørte den sveitsiske børsen, SIX, nylig børsnotering av et nytt Bitcoin børshandlet produkt (ETP) fra finansfirmaet ETC Group.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.