Gala Tent lanserer Open Banking-tjenesten for telefonbetalinger

Gala Tent, Storbritannias største produsent og leverandør av kommersielle partytelt og lysthus, har lansert et åpent bankapplikasjonsprogramgrensesnitt (API) for betalinger.

Denne nye løsningen vil gi sine kunder et alternativt digitalt betalingsalternativ, i tillegg til tradisjonelle kortbetalinger og bankoverføringer.

Søknaden vil bli drevet av søsterselskapet Gala Technology, det innovative utviklingsteamet bak den multi-prisbelønte betalingsløsningen, SOTpay i samarbeid med ledende open bankspesialister, Nuapay.

Til tross for forstyrrelsen forårsaket av Covid-19, har åpen bankvirksomhet og fintech-økosystemet blitt styrket av låsetiden. Ifølge en OBIE-undersøkelse (Open Banking Implementation Entity) (2000 britiske voksne) begynte en av fem å bruke nettbankapps under låsing for første gang, hvorav 54% av dem nå bruker dem regelmessig, og den britiske brukerbasen øker til 2 million.

Interessant nok har Gala Tent også sett en betydelig økning i etterspørselen etter sine produkter, ettersom kommersielle kunder ønsker å bruke uterom og ly for å overholde myndighetens veiledning og sosial distanseringslovgivning.

Denne nye åpne banktjenesten vil tillate Gala Tent å initiere en betalingsforespørsel til klienten, slik at de kan lage en konto til kontobetaling, mens de forblir i konstant kommunikasjon med kontaktsentralen.

Den friksjonsløse betalingsreisen er sikker, rask og effektiv for kunden, mens virksomheten ikke trenger å bekymre seg for PCI DSS-overholdelse, ettersom de ikke behandler, lagrer eller overfører sensitiv betalingskortinformasjon. Ved øyeblikkelig avvikling av midler vil Gala Tent også dra nytte av økt kontantstrøm og reduksjon av deres behandlingsgebyrer for kjøpstjeneste hos sin overtakende partner.

Konsernsjef i Gala Tent Jason Mace sa “Det er et fantastisk system. Vi har historisk hatt et problem med vårt kundesenterpersonell som ikke kan spore utviklingen av tradisjonelle bankoverføringer, spesielt nå som hjemmearbeid, noe som kan forsinke utsendelsen av varer til våre lojale kunder.

Åpen bank er den manglende puslespillet for Gala Tent, ettersom teamet vårt nå kan ta betaling i sanntid via telefon, via webchat eller til og med sosiale kanaler, når kundens foretrukne betalingsmåte er en bankoverføring. Dette er spesielt bra for vår kommersielle kundebase, selv om vi også har sett en økning i antall privatkunder som ønsker å bruke konto til konto-betalingsteknologi, fordi den er så imponerende jevn og effektiv. ”

Maces forretningspartner Mark Thompson sluttet seg til ”På grunn av økningen i etterspørselen etter bankoverføringer ble kontoteamet vårt stadig tøffet av kundesenteret og ba om oppdateringer for å finne ut om betalingen hadde landet for å gjøre det mulig for dem å frigjøre produktene fra vårt lager for forsendelse. Jeg er glad for å si at dette avbruddet nå er løst med distribusjonen av denne utvidede tjenesten ved hjelp av SOTpay. ”

Partnerskap med Nuapay

Gala Technology har inngått et samarbeid med Nuapay slik at den kan gjøre den nye betalingskanalen tilgjengelig for sin eksisterende kundebase.

Gala Tent ble grunnlagt i 1999 og har vokst til å selge over 15 000 telt og partytelt hvert år, sammen med rundt 90 000 tilbehør til møbler og møbelprodukter i Storbritannia.
I Storbritannia er Gala Tent en foretrukket leverandør for organisasjoner som militæret, NHS, South Yorkshire Fire & Rescue Service, South Yorkshire Police Service, St. John’s Ambulance og AA, samt til tusenvis av hjemmearbeidere nasjonalt.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.