At købe Bitcoin-guld og smykker – Denne smykkekæmpe er konverteret

24k Bitcoin – Vedtagelsen af Bitcoin og kryptokurver i den daglige økonomi sker langsomt, men sikkert. I dag er det juvelereren Courbet fra det berømte Place Vendôme, der opfordrer Lunu til at tillade betalinger i bitcoins (BTC).

Smykker og diamanter betales nu i kryptoer

I en pressemeddelelse offentliggjort den 29. september meddelte holdet ved kryptobetalingsløsningen Lunu, at smykkehuset Courbet har brugt deres tjenester.

Dette partnerskab giver guldsmed mulighed for at drage fordel af Lunus cryptocurrency-betalingsteknologi, både i dets fysiske showroom Place Vendôme i Paris og online på sin hjemmeside.

”Maison Courbets univers er et af luksus, men også af forstyrrelser. Efter at have været banebrydende for brugen af syntetiske diamanter og genanvendt guld, er vi stolte af at positionere os ved den nye teknologiske grænse for kryptovaluta-betalinger. »- Manuel Mallen, præsident og medstifter af Courbet

Et simpelt og gennemsigtigt kryptobetalingssystem

Ligesom BitPay tillader Lunu Solutions – grundlagt i Berlin i 2018 – handlende at modtage fiat-penge direkte til deres bankkonto og konvertere deres kunders kryptokurrency på farten.
Betalingsproces for kryptovaluta mellem enkeltpersoner og handlende hos Lunu –

Lunus transaktionsgebyrer forbliver rimelige. Provisionen er for eksempel 1% af transaktionsbeløbet, der skal betales af forhandleren (0 gebyrer for kunden). Disse gebyrer er de samme, både for betalingsterminaler i den fysiske butik og for Lunu-widgeten på Courbet-webstedet.

„Dette partnerskab er et første skridt i retning af demokratisering af kryptokurrencybetalinger, en demokratisering, som Lunu søger at fremme (…) kryptokurver er betalingsmidler som alle andre, men som stadig mangler afsætningsmuligheder, fordi virksomheder har et partisk syn på dem. . Vores arbejde med Courbet giver os mulighed for at gå imod disse klichéer. »- Artem Shaginyan, administrerende direktør og medstifter af Lunu

Udover Bitcoin understøtter Lunus tegnebog og betalingsløsninger: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), Tron (TRX) og Ripple (XRP) ). Interessant nok accepterer Lunu også BTC-betalinger fra Lightning Network.

I årevis har kryptokurver arvet et dårligt image, ofte portrætteret som et ubehageligt udvekslingsmedium. Den nuværende åbenhed over for kryptobetalinger fra en velrenommeret juveler fra Place Vendôme er et bevis på, at mentaliteter ændrer sig. Tegn på et første skridt mod vedtagelsen af kryptokurver?

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.